Menu

Een alarmsysteem

Wat is voor u de belangrijkste reden om een beveiligingsinstallatie aan te schaffen? Soms stelt de verzekeraar een alarminstallatie verplicht, maar vaak gaat het om uw eigen gevoel van veiligheid en de beveiliging van uw eigendommen. Een alarmsysteem kan een afschrikwekkende functie hebben voor inbrekers, maar het kan er ook voor zorgen dat u op tijd gealarmeerd wordt als er wel iets aan de hand is.

Onze systemen zijn geschikt voor uw woonhuis of in een complexe installatie voor bedrijven.

Ook voor bestaande installaties verzorgen wij het onderhoud, een eventuele uitbreiding of een second opinion. De alarmsystemen kunnen bedraad of draadloos aangelegd worden, wij komen u graag adviseren over de beste oplossing.

Bedraad of draadloos?

Wij hebben een compleet assortiment bedrade en draadloze detectoren, waarmee we kunnen inspringen op de installatie eisen, bedrijfsomstandigheden en het gewenste uiterlijk. Bij een bedrade installatie hebben de detectoren een vaste verbinding en ze hebben geen batterijen nodig. Wel moet de bekabeling weg gewerkt worden, maar dit is vaak goed te camoufleren. In sommige situaties is het beter om een draadloze variant te plaatsen. Deze zijn wel wat duurder door de techniek die er in zit en de deur- en raamcontacten zijn groter dan de bedrade variant. Wij wegen graag af welk detectiepunt wij netjes kunnen bedraden en welke wij draadloos aanbieden.

Bediendelen en alarmgevers

Aansluitend op uw wensen hebben wij een geschikt bediendeel voor u. Van een makkelijk bediendeel met behoud van de hoogste beveiliging, tot een zeer uitgebreid luxe bediendeel, die leverbaar is in meerdere kleuren. Bij de uitgebreide bediendelen, die voorzien kunnen zijn van een touchscreen, is het mogelijk een reeks van commando’s uit te voeren met slechts één enkele aanraking.

Een combinatie tussen vaste en draadloze bediendelen en alarmgevers is ook een mogelijkheid.

Bij elk alarmsysteem hoort een sirene om u en de inbreker door luid alarm te laten weten dat er meer aan de hand is. Om ook de omgeving te waarschuwen kunnen er aan de buitengevel een flitslamp en eventueel een sirene gemonteerd worden.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact