Menu
Bedrade alarm melders header.jpg

Bedrade detectie mogelijkheden

'Wij wegen graag af welk detectiepunt wij toch netjes kunnen bedraden en welke wij draadloos aanbieden

draadloze oplossingen bediendelen en alarmgevers

Magneetcontacten

Deze vorm van deze detectie is dat bij het openen van een raam of deur het signaleert en door geeft aan het alarmsysteem. Van kleine ronde buisjes die direct in een raam of deurkozijn zijn gemonteerd of de grote contacten voor grotere afstanden of contacten op roldeuren. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor elk raam of deur.

Raam of deur alarm contact.jpg

Bewegingsmelder

Ze zijn de meest gebruikte detectoren bij een alarminstallatie. Ze gebruiken infrarood dat temperatuur beweging ziet. PIR-bewegingsmelders zijn extreem populair vanwege hun betrouwbare en eenvoudige mogelijkheid om een grootte ruimte te beveiligen.

SLIME LINE Dobrywzor 2021 980X702

Actieve infrarood melder

Deze apparaten zijn een van de meest geavanceerde detectoren voor terrein/omtrek beveiliging. Om inbraakpogingen te detecteren, gebruiken ze infraroodstralen die bij onderbreking een melding doorgeven. Vanwege aanzienlijke afstanden tot 200meter tussen twee detectoren gebruiken wij ze voor effectieve bescherming van grote ruimtes of terreinen.

Actief infrarood detector Satel winkelpoort.jpg

Glasbreuk detector

Ze zijn ontworpen om het karakteristieke geluid van gebroken glas te detecteren, waardoor ze een oplossing zijn voor het beschermen van beglaasde ruimtes. Een enkele detector kan een ruimte met meerdere ramen beveiligen. Tegenwoordig luisteren de glasbreukmelders naar twee frequenties, waardoor ze niet reageren op typische gebroken glas.

Glas breuk detector Satel raam ingooien.jpg

Trillingsdetectoren

Ze worden gebruikt om inbraak pogingen met behulp van geweld te detecteren. Ze kunnen een inbraakpoging detecteren nog voordat inbrekers de bovengenoemde beveiligingselementen kunnen saboteren. de trillingsdetector maakt gebruik van piëzo-elektrische sensor met een digitale geluidsverwerking, daarmee bieden ze weerstand tegen typische bronnen van vals alarm.

Draadloze deur of raam contact.jpg

Paniek,overval of een medischalarm knop

Een knop om een paniek, overval of een medisch alarm te kunnen maken. Deze kunnen verschillen tussen een simpele detector “knop” tot uitgebreidere detector waarbij per ongeluk een melding maken uit gesloten is. Veelal wordt deze toegepast met een draadloze uitbreiding waarbij de knop bij u gedragen kan worden.

 

Paniekknoppen.jpg

Een modern alarmsysteem zorgt niet alleen voor detectie van een inbraakpoging. Ze kunnen aanzienlijke materiële schade en verliezen voorkomen.

De systemen van ons geven u een veilig gevoel!

Rook- en hittemelders

Aanwezigheid van vuur is een uiterst ernstig risico, dus het is de moeite waard om een ​​alarmsysteem te installeren waarbij een detector zelfs minimale hoeveelheden rook detecteert die in een vroeg stadium van brand worden gegenereerd. Één van onze detectoren zorgt ervoor dankzij een combinatie van een optische rooksensor en een precieze warmtesensor voor een betrouwbare detectie van spreidend vuur daardoor kunnen ze tijdig assistentie bieden en erger voorkomen.

Rook detector.jpg

Gasdetectoren

De rol van gasdetectoren is het detecteren van stoffen die een mogelijk negatief effect op uw gezondheid of van uw dierbaren. Één van de bekendste melder is de koolmonoxide melder, maar er is ook een melder die gaslekken, b.v. aardgas of propaan-butaan meet. Een minder bekende is een narcotische gasdetector deze kan verhinderen dat een inbraakpoging wordt voorafgegaan wordt met stoffen op basis van chloroform.

Gas detectors 600bij400.jpg

Water detector

Wateroverlast veroorzaakt door storingen in de hydraulische installatie, wasmachine, vaatwasser of een CV installatie kunnen aanzienlijke materiële verliezen tot gevolg hebben. Het is dus de moeite waard om de installatie van een toepasbare detector te overwegen, die niet alleen kan waarschuwen voor de aanwezigheid van water, maar ook, binnen een uitgebreider alarmsysteem, een noodstop van de watertoevoer door middel van een elektrisch bediende klep kan activeren.

Water overlast alarm detector FD-1.jpg

Temperatuur detector

De melder meet de temperatuur en geeft deze weer over een te lage temperatuur bijv. in kassen, computerruimtes, kinderkamers, etc. of een te hoge temperatuur, bijv. in koelruimtes, magazijnen, serverruimtes of ruimtes waar hoge temperaturen elektrische apparatuur kan beschadigen etc.

TD-1 Temperatuur Detector met Relais.jpg

Nachtschoot detectie

Bij deze oplossing weet u of de deuren wel op slot gedraaid zijn, het is makkelijke manier om uw sluitronde een stuk sneller af te ronden.

Schootcontact controle of de deur opslot is.jpg

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact