Menu
Header elektro groepenkast Hager automaat Techno Mondo.jpg Hager groepenkast 1  zekering meterkast Techno Mondo

Elektrotechniek

Het aanleggen van elektriciteit is maatwerk en het is belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt.

Wij leggen uw elektriciteit aan, volledig afgestemd op uw wensen en aan de hand van uw specifieke behoeften, of het nu gaat om verlichting, een stopcontact aanleggen of een complete installatie. Ook op het gebied van comfort en domotica kunnen wij veel voor u betekenen en wij vinden het belangrijk dat alles aan uw wensen voldoet.

Techno Mondo ontwerpt samen met u de installatie die past bij uw woning of bedrijf. Vervolgens zorgen wij voor de aanleg, het onderhoud en eventuele uitbreidingen. U kunt uw elektrotechnische installatie met een gerust hart aan ons toevertrouwen, kwaliteit voor een goede prijs staat bij ons voorop.

Complete elektrotechnische installatie

Op het gebied van elektriciteit doen wij alle voorkomende klussen in huizen en bedrijven. Een extra stopcontact, het verplaatsen van een stopcontact of een stopcontact met daarnaast een internetaansluiting op zolder? Wij verzorgen het allemaal. Bij wijzigingen in uw huis zoals extra apparatuur of een nieuwe keuken met meer of zwaardere apparaten, kan het voorkomen dat u uw groepenkast moet gaan uitbreiden. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Bij storingen, zoals het herhaald springen van stoppen of het uitslaan van de aardlekschakelaar kunt u Techno Mondo inschakelen. Voor grotere installaties of krachtstroom aansluitingen hebben wij ook alle mogelijkheden in huis.

Sfeer verlichting 2 elektra eetcafe de witte de lier Techno Mondo

Verlichting

Verlichting is heel belangrijk voor de sfeer in een ruimte. Praktisch en esthetisch kan verlichting heel erg veel doen, het juiste lichtplan kan de sfeer totaal veranderen. Wij kunnen uw woning of bedrijf voorzien van praktische en sfeervolle verlichting. Wij bespreken uw wensen en vertalen dit naar een lichtplan. Aan de hand hiervan kunnen wij u adviseren over de soorten lampen en verlichting die hier het beste bij passen. Wij staan voor u klaar voor het plaatsen of vervangen van een enkel armatuur tot het complete lichtplan in een bedrijfsruimte. De laatste jaren is er qua wetgeving veel veranderd op het gebied van verkrijgbare lampen, ook voor het vervangen van lampen voor nieuwe soorten zijn wij uw aanspreekpunt, dit kan tevens een kostenbesparing opleveren.

Comfort en domotica

Of u nu een nieuwbouw huis heeft of een bestaande woning, elk huis is comfortabel te maken met de juiste aanpassingen. Comfort in huis is belangrijk voor de leef kwaliteit en om te kunnen ontspannen. Dit kan door middel van domotica, ook wel huisautomatisering genoemd. Er zijn veel verschillende toepassingen waardoor u steeds minder hoeft na te denken over al uw handelingen. Uw hele huis bedienen via uw smartphone of afstandsbediening, dat klinkt toch erg comfortabel?

Elektra domotica comfort Jung E-Net Techno Mondo.jpg

Fans van techniek

Er zijn veel mogelijkheden om meer comfort in uw leven te brengen. Er kunnen veel systemen op elkaar aangesloten en geautomatiseerd worden. Dit gaat van een kleine aanpassing tot een complete installatie. Hierbij is het ook mogelijk om de wensen van diverse personen te registreren en uit te voeren. Hierdoor wordt het u allemaal iets makkelijker gemaakt.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact