Menu
Brand gevaar oplossing rookmelder koolmonoxide voor gas haspel foto.jpg

Brandbeveiliging

U moet er niet aan denken: brand in uw huis of bedrijf!
De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien. Gelukkig kan veel schade voorkomen of beperkt worden door losse rookmelders, rookmelders gekoppeld aan uw inbraaksysteem of een compleet brandsysteem. U wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat een ontruimings-/brandmeldinstallatie zijn werk doet als er iets mis gaat. Deze zekerheid kan Techno Mondo u bieden. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Aan de hand van uw wensen en de specifieke kenmerken van het te beveiligen object kunnen wij zorgen voor de best mogelijke brandbeveiliging. Hierbij voorzien wij u van advies, ontwerpen wij de brandmeldinstallatie, zorgen wij voor de juiste installatie en verzorgen wij het onderhoud.
Dat geeft een veilig gevoel!

Rookmelders

Het is verstandig om thuis rookmelders of brandmelders te hebben, wij adviseren deze te plaatsen in alle vluchtwegen. Er zijn veel verschillende rookmelders. Er bestaan stand-alone rookmelders, maar ook koppelbare.
Ze kunnen alleen op een batterij werken of op stroom met een back-up batterij en ze kunnen worden gekoppeld aan het alarmsysteem.

Wij adviseren u graag over welke rookmelder het meest geschikt is voor u.

rookmelders. NEST-HAGER-ABAX  westland.png

Brand oorzaken

Brand kan in korte tijd enorme schade aanrichten. Het is dus zaak om een brand zo snel mogelijk te signaleren. Nog beter is het om een brand te voorkomen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, is het verstandig stil te staan bij de oorzaken van brand.

 

Brand gevaar oplossing rookmelder koolmonoxide voor gas.jpg

Fans van techniek

In het geval van brand of rookontwikkeling in huis gaat uw rookmelder af. Wat als u op dat moment niet thuis bent en niemand de rookmelder hoort? Kostbare tijd gaat op deze manier verloren. Dit is te voorkomen door het koppelen van uw standaard rookmelders aan het alarmsysteem, waardoor u een melding krijgt bij het afgaan van uw rookmelder. Bij een koppeling met het videosysteem is het zelfs mogelijk om direct te bekijken wat er precies aan de hand is en hierop actie te ondernemen.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact