Menu

Fans van techniek

De beveiliging van uw huis of bedrijfspand kan nog verder uitgebreid worden dan alleen het gewone alarmsysteem. U kunt hierbij denken aan de voordelen van het in- en uitschakelen van verlichting bij een alarmmelding, het versturen van screenshots van de camerabeelden bij activering van het alarm, het bedienen van het alarmsysteem via uw mobiele telefoon en entree toezicht door middel van een zoemer of een melding op uw telefoon.

Bij activatie van het alarm is het mogelijk om bepaalde verlichting in te laten schakelen. Mocht er een inbreker aan het werk zijn, dan komt deze vol in het licht te staan, waardoor hij hopelijk zijn poging om in te breken zal staken. Ook is het voor de eventueel gealarmeerde opvolgingsdienst beter mogelijk om de situatie te overzien op de locatie.

Bij activering van het alarmsysteem is het mogelijk om de videocamera’s direct op te laten nemen in hoge resolutie en de recorder een e-mail te laten sturen met screenshots van deze camerabeelden. Hierdoor bent u direct op de hoogte welk gevaar er dreigt als het alarm afgaat en kan er gepaste actie worden ondernomen.

U kunt lokaal of via een app uw alarmsysteem uitzetten op de door u gewenste tijd, zodat u bijvoorbeeld na de normale sluitingstijd nog kunt werken of zodat u kunt uitslapen en alles toch goed beveiligd blijft. Het is mogelijk om basistijden voor bepaalde alarmsystemen in te stellen en deze bij uitzonderingen te wijzigen.

Het is mogelijk om de deurbel uit te zetten via het alarm bedieningspaneel zonder dat u in de meterkast de stekker er uit hoeft te trekken.

Bij activatie van het alarm kan deze op afstand worden uitgeschakeld, door gebruik te maken van een mobiele app, op de tablet of smartphone. Dit is niet bij alle alarmsystemen gebruikelijk en mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden van uw (nieuwe) alarmsysteem.

Mocht de vervelende situatie zich voordoen dat u ooit onder dwang het alarm uit moet schakelen, dan is dit te ondervangen door het invoeren van een speciale code. Door het invoeren van deze code wordt een melding naar de meldkamer doorgezet, waardoor ze daar de melding binnen krijgen dat het alarm onder dwang is uitgezet. Hier kunnen ze dan gepaste actie op gaan ondernemen.

Mocht u geen (constant) toezicht hebben op een deur, dan is het mogelijk om bij het openen een melding op uw telefoon te ontvangen of een zoemer af te laten gaan. Dit verhoogt de veiligheid en bij een zoemer is ook diegene die binnenkomt geattendeerd dat men weet dat hij er is.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact