Menu

Fans van techniek

Een koppeling tussen het camerasysteem en alarmsysteem is een mooi voorbeeld van extra beveiliging. Door deze koppeling is het mogelijk om bij een geactiveerd alarm extra informatie te ontvangen. Ook defecten kunnen op deze manier worden opgespoord en op tijd verholpen worden.

Bij een geactiveerd alarm wilt u graag gelijk zien waardoor het alarm af is gegaan. Door het camera- en alarmsysteem te koppelen wordt dit mogelijk gemaakt. Bij activatie van het alarm wordt door de camera of video een foto gemaakt en deze ontvangt u in een e-mail of op uw smartphone. Zo heeft u nog meer handvaten om direct de juiste actie te ondernemen.

Bij activering van het alarmsysteem is het mogelijk om de videocamera’s direct op te laten nemen in hoge resolutie en de recorder een e-mail te laten sturen met screenshots van deze camerabeelden. Hierdoor bent u direct op de hoogte welk gevaar er dreigt als het alarm afgaat.

Ook bij een storing wilt u graag weten dat er wat aan de hand is. Er achteraf achter komen dat belangrijke beelden niet zijn opgeslagen willen we natuurlijk graag voorkomen. Door de video of camera aan te sluiten op het alarmsysteem kan er bij een defecte harde schrijf of SD kaart een melding worden gestuurd via de meldkamer of u kunt een push bericht ontvangen op uw smartphone.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact